İçindekiler
- Samsung 10.000 mAh Taşınabilir Hızlı Şarj Cihazı
- Xiaomi 20000 Mah 3 Pro Powerbank Taşınabilir Hızlı Şarj Cihazı
- Xiaomi 20000 mAh 2C Quick Charge 3.0 Powerbank
- Duracell Powerbank 10050 mAh Taşınabilir Şarj Cihazı
- Xiaomi Zmi 20000 mAh 4.Nesil 18W QC 3.0 Hızlı Şarj Powerbank
- Samsung Kablosuz Hızlı Wireless Taşınabilir Powerbank
- Baseus QC 3.0 Hızlı Şarj Üç Çıkışlı Powebank 20000 mAh
- Biggdesign Cats Powerbank
- Baseus QC3.0 Powerbank 20.000mAh Siyah
- Ttec Powerup Multi
- 3D Proda 30000 mah Remax Powerbank Taşınabilir Şarj Cihazı
En iyi powerbank hangisi? Hangi powerbank modelini tavsiye edersiniz gibi sorular birçok kullanı tarafından Google’da aranmaya devam ediyor. Hal böyle olunca biz de, sizleri bilgilendirmek adına “En İyi Powerbank” modellerini listelediğimiz, kullanıcı yorumlarına yer verdiğimiz bir yazı yayınlamak istedik! Gelin hep birlikte kullanıcıların powerbank tavsiyeleri, yorumları nelermiş bir göz atalım.
Yazımızda incelediğimiz powerbank modellerini, büyük bir titizlikle inceledik ve sizlere sunduğumuzdan emin olabilirsiniz. Ürünler telefonunuzu kaç kere şarj ediyor, powerbank kaç saatte şarj oluyor. Kapasite olarak ne kadar doğru, en iyi powerbank markası hangisi gibi soruların hepsine yanıt bulabileceğinizi bir yazı olacak.
- En İyi Powerbank Markaları ve Tavsiyeleri
- Samsung 10.000 mAh Taşınabilir Hızlı Şarj Cihazı
- Xiaomi 20000 Mah 3 Pro Powerbank Taşınabilir Hızlı Şarj Cihazı
- Xiaomi 20000 mAh 2C Quick Charge 3.0 Powerbank
- Duracell Powerbank 10050 mAh Taşınabilir Şarj Cihazı
- Xiaomi Zmi 20000 mAh 4.Nesil 18W QC 3.0 Hızlı Şarj Powerbank
- Samsung Kablosuz Hızlı Wireless Taşınabilir Powerbank
- Baseus QC3.0 Hızlı Şarj Üç Çıkışlı Powebank 20000mah
- Biggdesign Cats Powerbank
- Baseus QC3.0 Powerbank 20.000mAh Siyah
- Ttec Powerup Multi
- 3D Proda 30000mah Remax Powerbank Taşınabilir Şarj Cihazı
Yazımızda teknoloji marketlerde ve e-ticaret sitelerinde satılan ve kullanıcıların en çok satın aldığı modelleri değerlendirdik. Keyifli okumalar!
Powerbank Tavsiyesi
Bunun öncesinde powerbank alırken birçok yanlış düşünce, kalitesiz markalara yönelme oluyor. Bu sebeple sizi bilgilendirmemiz gereken bazı noktalar olacak. En iyi powerbank hangisi, sorusunun yanıtını ararken yanlış anlaşılmalara yer vermek istemedik.
Powerbank Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler
Öncelikle cihazın kapasitesi önemli ama burada çok büyük bir yanlış anlaşılma mevcut. Örnek olarak 20.000 mAh’lik bir powerbank aldınız diyelim. Ve telefonunuzun bataryası da 2.000 mAh. Düşündüğünüzde cihazınızı 10 kere tam şarj etmesi lazım. Değil mi?
Ancak bu düşünce oldukça yanlış. Telefon gibi elektronik cihazların şarj edilmesi için gerilim dönüşümü yapılır. Powerbank şarj ettiği 3.7 volt değerindeki cihazı, şarj edebilmek için bu değeri 5 volta yükseltir. Bu da bir dönüşüm olduğu için, kayıplara yol açıyor. Örnek olarak 20.000 mAh diyerek aldığınız bir powerbank 3.000 mAh’lik bir bataryaya sahip olduğunuz telefonu 5 kere şarj edebiliyor.
Sizin de gördüğünüz üzere 5.000 mAh’lik bir kayıp söz konusu. Ancak bu en iyi markalarda bile geçerli. Bu sebepten ötürü de saçma sapan markalara, ucuz diyerek hiç alınmamış cihazlara yönelmemenizi tavsiye ediyoruz.
Gidip de 20.000 mAh diye ucuz bir powerbank alırsanız, bunun değerinin 9-10 bin mAh’i geçmediğini göreceksiniz. Bu sebeple biz de powerbank tavsiyesi yazımızı sizlere sunarken bu noktaya çok dikkat ettik.
İlginizi Çekebilir | En İyi Telefon
Samsung 10.000 mAh Taşınabilir Hızlı Şarj Cihazı
1100’den fazla satışa sahip olan Samsung marka powerbank 4.7 puana sahip. Yani birçok kişi tarafından satın alınan ve Samsung kalitesiyle sizi istediğiniz performansı sunacak en iyi powerbank modellerinden birisi.
Önce ürünün teknik incelemesini yapalım, sonra da kullanıcı yorumlarına göz atalım.
10.000 mAh şarj kapasitesi bulunan ürünün 2 adet USB çıkışı bulunuyor. Ayrıca Type-C özelliği cihazda bulunuyor. Hızlı şarjı da desteklediğini belirmeden geçmeyelim.
Telefonunuzu şarj esnasında kullanma durumunuza göre ortalama olarak 80 dakikada tam dolu bir şekilde şarj ettiğini söyleyebiliriz.
Kutunun içerisinde de bir tane kablo bulunuyor. Tabi isterseniz siz kendi kablonuzu da kullanabilirsiniz. 3000 mAh bataryası bulunan telefonunuzu yaklaşık olarak 3 kere tam şarj edebilirsiniz.
Gün içinde telefonunuzla çok ilgileniyorsanız sizi priz arama derdinden kurtarabilecek bir powerbank. Zaten kullanıcıların da powerbank tavsiyeleri arasında yer alıyor.
Bize sorarsanız hem tasarım olarak hem de özellik olarak oldukça yeterli. Fiyatı ise 140-150 TL arasında değişiyor. Bu fiyata Samsung marka bir taşınabilir şarj cihazınız olacak. Oldukça ideal. Güncel fiyatı ve kullanıcı yorumlarını okumak için aşağıda bulunan butona tıklayabilirsiniz.
Xiaomi 20000 Mah 3 Pro Powerbank Taşınabilir Hızlı Şarj Cihazı
20.000 mAh değerinde, dev bir kapasiteye sahip. Ancak 20.000 mAh güç için biraz da ağır olması lazım. 400 gram ağırlığa sahip ama oldukça kullanışlı ve cihazı uzun süre şarj etmeden telefonunuzu birçok defa şarj edebilirsiniz. Emin olun düşündüğünüz kadar ağır ve çok yer kaplayan bir cihaz değil.
Kullanıcıların da binlerce kez satın aldığı bir ürün. Çeşitli mağazalarda en çok satılan ve tavsiye edilen powerbank modellerinden birisi olan Xiaomi Pro 3, 5 üzerinden 4.5 ortalama puana sahip.
Kutunun içerisinden bir ucu USB-A diğer yönü ise USB-C olan bir kablo çıkıyor. Bu kabloyu adaptörle birlikte kullandığınızda da cihazı şarj edebilirsiniz.
Led pil göstergesi bulunan üründe 2 adet normal USB girişi bulunurken bir de USB Type-C girişi bulunuyor. Ayrıca hızlı şarj özelliğini de destekleyen bir powerbank modeli.
Eğer telefondan başka elektronik cihazları da şarj edecekeniz çekinmeden alabilirsiniz. Fotoğraf makinesi, tablet, bluetooth kulaklık şarj kutusu vs. hepsinde sorunsuz kullanabileceğiniz bir taşınabilir şarj cihazı.
Diğer yandan iPhone için powerbank ya da MacBook için bir powerbank arıyorsanız kullanıcıların bu cihazlar için de yorumları bulunuyor. Bu alanda da yine en iyi powerbank modellerinden birisi olduğunu göstermiş diyebiliriz.
Telefonunuzun ya da kullandığınız diğer cihazların hızlı bir şekilde şarj olmasını istiyorsanız bu özelliği cihazın üstünde bulunan Type-C ile sağlayabilirsiniz.
Bizce en iyi powerbank modellerinden birisi. Hem hızlı şarj özelliği bulunuyor hem kapasitesi yüksek hem de kullanıcıların en çok tavsiye ettiği powerbank modelleri arasında yer alıyor. Ürünün fiyatı ise 360-380 TL arasında değişiyor.
İlginizi Çekebilir > Laptop Tavsiyesi
Xiaomi 20000 mAh 2C Quick Charge 3.0 Powerbank
Xiaomi, adını teknoloji piyasasında sık sık duyduğumuz ve son yılların adeta trend haline gelmiş ünlü Çin teknoloji devi. Ürettiği sayısız teknolojik ürünün yanı sıra yukarıda da gördüğünüz üzere powerbank üretimi konusunda da piyasada yer edinmiş bir Xiaomi, powerbank’e ihtiyacı olan herkesin ihtiyacını karşılayacak bir cihazla karşımızda.
Beyaz rengi ile tasarım açısından hoş bir görünüme sahip bu cihaz, 20000 mAh ve 10 volt gibi oldukça yüksek bir güce sahip. Quick Charge özelliği ile çok hızlı şarj edebilen bu model, cihazlarınızı (eğer hızlı şarj özelliğine sahip bir telefonunuz var ise) çok kısa bir sürede yeterli şarj miktarına ulaştırabilmekte.
Çizilmeye karşı dayanıkı olan bir yapıya sahip olan cihaz, 358 gram ağırlığa sahip. Yani bir üstte incelediğimiz cihazdan bir miktar daha hafif.
Ayrıca Xiaomi, kullanıcıların güvenliğine de dikkat etmiş diyebiliriz. 9 kademeli olan güvenlik sistemi sayesinde, powerbank şarj ettiği telefonları da ortaya çıkabilecek arızalardan ve problemlerden koruyor.
Cihaz ile bluetooh kulaklığınızın kutusunu, akıllı saatinizi ya da bunlara benzer düşük güç tüketimi bulunan cihazlara özel olarak şarj etme modu bulunuyor. Taşınabilir şarj cihazınızın güç düğmesine 2 defa basarak bu modu aktif edebilirsiniz.
Satın alma sayısına, yorumlara ve verilen puanlara baktığımızda en iyi powerbank modelleri arasında neden yer aldığına dair bir şüphe kalmıyor. Çeşitli e-ticaret sitelerinde 10.000 üzerinde satılan Xiaomi marka şarj cihazı ortalama 4.5 puana sahip.
Yani kullanıcıların neredeyse hepsi cihazdan memnun kalmış ve aklında soru işareti olanlara powerbank tavsiyesi olarak bu modeli önermiş diyebiliriz.
Fiyat konusunda ise 240 TL ile 250 TL arasında bir fiyata sahip olabileceğiniz bu powerbank ile cihazlarınızı şarj etmede asla problem yaşamayacaksınız gibi görünüyor. Kullanıcı yorumlarına ve güncel fiyatını görmek için linke tıklayabilirsiniz.
Duracell Powerbank 10050 mAh Taşınabilir Şarj Cihazı
İsmini özellikle ürettiği piller neticesiyle birlikte sık sık duyduğumuz ve yıllardan bu yana televizyonlarda sürekli reklamlarına denk geldiğimiz Duracell, ürettiği bu powerbank modeliyle de artık mobil cihazlarımızın pili olacak gibi duruyor.
Sizler için hazırladığımız en iyi powerbank tavsiyesi yazımızda, en şık tasarıma sahip cihazlardan birisi dyebiliriz. Ne çok büyük, ne de çok ağır. Avucunuza sığacak bir powerbank olduğunu söyleyebiliriz. Kullanıcılar tarafından binlerce kez satın alınan ürün, 1700 değerlendirmeye ve 5 üzerinden 4.6 ortalama puana sahip.
Duracell’in ürettiği bu powerbank’i kullanarak cihazınızı ortalama olarak 2-3 kere tam doldurabileceksiniz. Ayrıca cihaz kullanıcılara 2 kata kadar daha hızlı şarj sunduğunu da söylüyor.
Çift taraflı şarj girişi bulunan cihazla telefonunuzu ya da tabletinizi şarj edebilirsiniz. İsterseniz iki mobil cihazı aynı anda da şarj edebilirsiniz.
Yukarıda bahsettiğimiz modellerde olduğu gibi Duracell’de de kullanıcı faydası açısından 10 tane güvenlik duvarı bulunuyor. Bizce alınabilecek ve tasarımı güzel olan, en iyi powerbank modellerinden birisi.
Kullanıcı yorumları kısmında da başarılı bir durum içerisinde. iPhone X sahibi bir kullanıcı 10.500 mAh’lik bu cihazla, telefonunu tam 3 kez tam doldurduğunu belirtmiş. Genel anlamda herkes memnun.
Hatta 3 yıl garantisi de bulunuyor. Arıza durumunda da Duracell’in kullanıcılarını yalnız bırakmadığını yorumlara bakarak görebilirsiniz.
Diğer yandan iPhone için powerbank arayan okurlarımız için de iyi bir haberimiz var. Cihazın değerleri iPhone baz alınarak belirtilmiş. Yani Apple marka telefonlarınız için de kullanabileceğiniz bir taşınabilri cihaz.
10050 mAh gücü,12 Volt enerjisi, 72 saate kadar dayanıklılığı ile cihazlarınızı güvenli bir şekilde şarj edebileceğiniz bir ürün. Fiyat konusunda da uygunluğu ile öne çıkmakta. 180 TL ile 200 TL arasında bir fiyata sahip olabileceğiniz Duracell Powebank ile artık cihazlarınızı güvenli ve hızlı bir şekilde dilediğiniz yerde şarj edebileceksiniz.
Xiaomi Zmi 20000 mAh 4.Nesil 18W QC 3.0 Hızlı Şarj Powerbank
Xiaomi,ürettiği bu 4.nesil powerbank modeli ile devasa özelliklere sahip bir ürün üretmiş. Estetik açıdan yeterli tüm özelliklere sahip olan bu ürün,beyaz rengi ile hoş bir görünüm vermekte.
20000 mAh şarj edebilme gücü, 18W enerji, 3.0 hızlı şarj edebilme özellikleri ile tam anlamıyla bir canavar olan bu Zmi modeli; cihazlarınızı oldukça kısa bir sürede güvenli bir şekilde şarj edebilme kapasitesine sahip bir cihaz.
Çift USB çıkışı ile de pratik bir ürün olan Zmi,fiyat olarak ise 250 TL ile 270 TL bandında satılmakta. 5 üzerinden aldığı 4.7’lik derecesiyle herkes tarafından ilgi gören bu cihaz ile artık cihazlarınızı güvenli ve hızlı bir şekilde şarj edebileceksiniz.
İlginizi Çekebilir > En İyi Bluetooth Kulaklık
Samsung Kablosuz Hızlı Wireless Taşınabilir Powerbank
Dünya teknoloji devi Samsung,ürettiği bu powerbank modeli ile kesinlikle bizlere ‘güveni’ sağlıyor. Tasarımsal açıdan düz beyaz görünümü ve hafifliği ile ön plana çıkan bu powerbank,teknik özellikler bakımından da birçok iyi özelliği içerisinde barındırmakta.
Dış malzemenin elinizde bıraktığı his çok iyi. Sizi rahatsız edecek düzeyde bir tasarımı yok.
Samsung’un ürettiği bu Powerbank ile, telefonunuzu hem kablosuz hem de kablolu bir şekilde şarj edebilirsiniz. Tecrübelerimize göre powerbank’in bataryası azaldığında yalnızca kablolu şarj edebiliyorsunuz.
Powerbank’in pili %100 doluyken, telefonunuzu 3 saat civarında şarj edebilirsiniz. Kablolu olarak da 70-80 dakika arasında değişen bir değeri var. 2500 mAh’lik bataryalara sahip cihazlara sahipseniz, powerbank’i kullanarak ortalama olarak telefonunuzu 3 kez tam bir şekilde şarj edebiliyorsunuz.
Peki powerbank’in pili kaç saatte doluyor? Yine tecrübelerimize göre powerbank’i %100 şarj edebilmek için 10 saate ihtiyacınız var.
Eğer kablosuz bir şarj aletine ihtiyacınız varsa göz önünde bulundurmanız gereken bazı noktalar var. Kablolu şarj ederken daha hızlı bir şekilde bataryanızı dolduruyor. Kablosuzu biraz yavaş kalıyor diyebiliriz.
10.000 mAh güç, 234 gram ağırlık gibi harika değerlere sahip bu powerbank; kendi kullanımızın yanı sıra kullandıktan sonra yakınlarınıza tavsiye edebileceğiniz türden özellikle bir kaliteye sahip.
Fiyat kısmında ise 200 TL ile 240 TL arasında bir fiyata sahip olabileceğiniz bu Samsung powerbank ile,artık cihazlarınızı Samsung kalitesi ile şarj edebilmenin güveni içerisinde olacaksınız. Powerbank tavsiyesi diye arama yaptığınızda karşınıza çıkabilecek en iyi powerbank modellerinden biri olduğuna şüpheniz olmasın!
Baseus QC 3.0 Hızlı Şarj Üç Çıkışlı Powebank 20000 mAh
Baseus,adını piyasalarda yeni yeni duyduğumuz bir Çin teknoloji firması. Ürettiği çoğu teknolojik ürünün yanında son zamanlarda özellikle Powerbank konusunda piyasaya açılan Baseus,QC3.0 modeli ile powerbank severlere aşırı güçlü bir ürün ile merhaba diyor.
20000 mAh gibi büyük bir kapasiteye sahip bu powerbank,hızlı şarj sunuyor. Bunun yanında taşınabilir kordon tasarımı,çift giriş ve üç çıkış gibi teknik özelliklere sahip. Baseus ile telefonlarınızı ve diğer tüm cihazlarınızı sorunsuz ve hızlı bir şekilde şarj edebilirsiniz. Diğer yandan rahat taşınabilirliği sayesinde de dilediğiniz yere kolaylıkla götürebilirsiniz. Yüksek teknik gücü ve tasarımıyla göz kamaştıran powerbank modelleri arasında yer alıyor. Fiyat olarak ise 300 TL ile 350 TL arasında bir fiyata stoklarda siz potansiyel alıcılarını beklemekte.
Biggdesign Cats Powerbank
Geliyoruz çok ilginç bir tasarıma sahip olan Biggdesign ürününe.. Biggdesign,ürettiği bu Cats Powerbank modeli ile özellikle tasarıma ilgisi olan ve kedi seven alıcılarımızı çok fazla ilgilendirmekte.
Özel kedi tasarımı ile adeta bizleri kendisine çeken bu ürün,teknik özellik bakımından da hiç fena olmayacak özelliklere sahip. 4000 mAh şarj kapasitesi, 4 saatte şarj olabilme özelliği gibi tamamen yeterli yeteneklere sahip olan bu cihaz; gerek estetik açıdan gerekse teknik açıdan yeterli tüm tatmini bizlere vermekte.
Kullanıcı yorumlarına göz attığımızda da büyük beğeniler alan bu ürüne,5 üzerinden 4.1 gibi bir oy verildiğini görmekteyiz. Oldukça övgü dolu yorumlara sahip Biggdesign,fiyat olarak ise 120 TL ile 140 TL arasında bir fiyata sahip olabileceğiniz bir ürün konumunda.
Baseus QC3.0 Powerbank 20.000mAh Siyah
Geliyoruz powerbank piyasasının en pahalı fakat bir o kadar da kaliteli bir diğer ürünlerinden birisine. Baseus,ürettiği WC3.0 modeli ile adeta powerbank konusunda bir devrime imza atmış.
20000 mAH şarj edebilme gücü,3 giriş ve çıkış,18W’a kadar çıkış gücü, Mackbook şarj edebilme özelliği gibi kullanıcı memnun edecek teknik yeterliliklere sahip olan bu ürün ile artık cihazlarınızı şarj ederken asla sıkıntı yaşamayacaksınız.
Tasarımsal açıdan da siyah bir renge sahip olmakla beraber üzerindeki dijital şarj göstergesi ile de konforu size buram buram yaşatan bu ürün,kullanıcısını tamamen tatmine edebilir düzeyde. Fiyat olarak 300 TL ile 350 TL gibi bir fiyat bandında satılan Baseus,kullanıcı yorumlarına baktığımızda da 5 üzerinden 4.6 gibi iyi bir değerlendirme almakta.
Ttec Powerup Multi
Yerli ve tamamen milli olarak ülkemizi teknoloji piyasasında temsil eden Ttec,ürettiği tamamen yerli Multi modeli ile powerbank piyasasına göz kırpıyor. Tasarımsal açıdan gri rengi ve üzerinde bulunan dijital ekranıyla estetik bir görünüme sahip olan bu cihaz,özellikleri bakımında da bizleri memnun edebiliyor.
20.800 mAh şarj edebilme gücü,hızlı şarj,4 adet giriş ve çıkış özelliği gibi harika olanaklara sahip bu cihaz ile artık cihazlarınızı güvenli ve hızlı bir şekilde şarj edebilmenin keyfini yaşayacaksınız. Fiyat kısmında ise 220 TL ile 240 TL arasında bir fiyata sahip olabileceğiniz bu ürün ile artık cihazlarınızı şarj ederken güveni hissedeceksiniz.
3D Proda 30000 mah Remax Powerbank Taşınabilir Şarj Cihazı
3D,ürettiği Proda modeli ile belkide gördüğümüz en yüksek şarj edebilme kapasitesine sahip cihaz konumunda. 30000 mAh gibi devasa bir şarj edebilme gücüne sahip olan bu cihaz, 2 giriş ve çıkışı ile de pratikliğini gözler önüne seriyor.
Tasarımsal açıdan beyaz bir renge ve dijital bir ekrana sahip bu powerbank ile artık cihazlarınızı müthiş hızlı bir şekilde şarj edebileceksiniz. 5 üzerinden aldığı 5 notuyla beğenildiğini her anlamda gösteren Proda ile artık şarjınızın bitmesine üzülmeyeceksiniz diyebiliriz.
Fiyat olarak ise gayet uygun bir fiyata satılmakta olan Proda’ya 130 TL ile 160 TL arasında bir fiyata sahip olabilir,cihazlarınızı hızlı bir şekilde şarj edebilirsiniz.
Evet sevgili okurlarımız sizler için hazırladığımız en iyi powerbank modelleri yazımızı okurken umarız keyif alıp, istediğiniz sonuca ulaşmışsınızdır. Powerbank tavsiyesi verirken çok dikkatli olmaya çalıştık, en çok satılan powerbankleri ve en çok tavsiye edilen powerbank markalarını sizlerle buluşturduk. Daha fazla içerik için https://15sey.com adresini ziyaret edebilirsiniz.