2000 TL Telefon Önerileri 2023 2000 TL’ye Alınabilecek Telefonlar


1500 2000 TL arasi telefon önerileri

2000 TL Telefon Önerileri

2000 TL telefon önerileri. Elektronik cihazların fiyatlarının neredeyse sürekli artması sebebiyle, yüksek performanslı telefonlara ulaşmak zorlaşmaya devam ediyor. Sizlerden gelen 2000 TL’ye alınabilecek en iyi telefon hangisi, 2000 TL’ lik telefon önerileriniz neler gibi sorular için de böyle bir içerik hazırlamak istedik.

Bazı okurlarımız ise oyun oynamak için telefon arayışı içerisindeler. Listemizde PubG gibi oyunları oynayabileceğiniz uygun fiyatlı telefonlar da yer alıyror.

Listemizde 2000 TL vererek alabileceğiniz en iyi akıllı telefonları listeledik. Bazen telefonların fiyatı biz yazıyı yazdıktan sonra hemen artmaya başlıyor. Hoşunuza giden, beğendiğiniz, özellikleri yeterli gelen telefonu listemizde bulduysanız kaçırmadan almanızı tavsiye ediyoruz. Çünkü sinir bozucu bir şekilde fiyatlar yukarı çıkıyor.

1500 2000 TL Arası Telefonlar

Evet listemizi elimizden geldiğince geniş bir yelpazede tutmaya çalıştık. Ve sizler için alınabilecek fiyat/performans oranı tatmin edici telefonlar bulmaya özen gösterdik. 1500 – 2000 TL arasında bir fiyat verilerek alınabilecek telefonların incelemesini ve kullanıcı değerlendirmelerini görebileceksiniz.

Dikkatinizi çekmek istediğimiz diğer bir nokta da telefonların fiziksel mağazalarda yani alışveriş merkezinde bulunan teknoloji mağazalarında daha fazla olduğu. Yani eğer bu tarz yerlerden alacaksanız 200-300 lira fazla ödemek durumundasınız. E-ticaret siteleri daha uygun fiyatl oluyor.

  • 15002000 TL Telefon Önerileri
    • Samsung Galaxy A11
    • Samsung Galaxy A2 Core 
    • Huawei Y6
    • Xiaomi Redmi 8A
    • Xiaomi Redmi Note 8
    • Huawei P30 Lite
    • Samsung Galaxy M20
    • Samsung Galaxy A10s
    • Oppo realme 5i

Samsung Galaxy A11

2000 tl laptop önerisi

2000 TL’lik telefonları incelediğimiz listemizin ilk sırasında Samsung Galaxy A11 yer alıyor. Dediğimiz gibi fiyat bandı 1500 TL olan telefon modelleri içerisinde iyi bir performansının olduğunu söyleyebiliriz.

Ekran özelliklerinden başlayarak telefonu inceleyelim. 6,4 inç genişliğinde bir ekranıyla, boyut bakımından yeterli bir telefon olduğunu söylemek mümkün. Ekran, çerçeve oranı ise %81,4 değeriyle karşımıza çıkıyor. Bu oranın, fiyatı bakımından iyi olduğunu söyleyebiliriz. Yani sizi rahatsız edecek bir çerçevesi yok. Çözünürlük konusunda ise, 720 x 1560 piksel çözünürlüğünde; dizi, film, video izlerken iyi bir deneyim yaşayabilirsiniz. Ekran özellikleri bu şekilde.

Kamera kısmında ise, giriş seviyesi özellikleri taşıyan bir kamera sistemi mevcut. 3 tane arka kameraya sahip bir telefon. Bu 3 arka kameranın çözünürlükleri ise 13 MP, 5 MP ve 2 MP şeklinde. Kamera deneyimi elbette bir iPhone kadar olmayacaktır ama fiyat aralığı bakımından sizi tatmin edecektir.

Bu 3 arka kameraya ek olarak ise, ekranın içerisinde bulunan 8 MP çözünürlüğe sahip bir ön kamera yer alıyor. Ön kameranın özelliklerine baktığımızda portre modu ve sanal flaş özelliklerine sahip olduğunu görüyoruz.

Teknik detayları incelediğimizde de işlemci kısmında Qualcomm Snapdragon 450 işlemciye sahip bir telefon. Bu işlemci 8 çekirdekli bir işlemci olmasıyla birlikte, giriş seviyesi modeller için yeterli performansı sizlere verecektir.

Diğer özelliklerinden de bahsedip, kendi fikirlerimizi size söyleyelim. 2 GB RAM kapasitesi bulunurken, 32 GB depolama alanı bulunuyor.

Evet telefon özellikleri bu şekilde 2000 TL aralığında alabileceğiniz telefonlardan birisi. Beklentilerinizi elbette düşük tutmalısınız. Sosyal medya platformları veYouTube, Netflix gibi video izleme platformlarını gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Kamera konusuna gelecek olursak, kameraların teknik özellikleri iyi. Ancak günümüzde kameranın elektronik özelliklerinden çok yazılımsal özellikleri daha öne çıkıyor. Bu sebeple de yazılım özelliklerinin çok iyi olmaması sebebiyle orta dereceli bir performansa sahip. Bizce 2000 TL’ye alınabilecek en iyi telefon modellerinden birisi.

Şarjının da uzun SÜRE gittiğini söylememiz mümkün. 4000 mAh kapasitesinde bir bataryası bulunuyor. Ve bir günü kolaylıkla çıkarabilirsiniz.

Samsung Galaxy A2 Core 

2000 tlye alinebilecek en iyi telefon

1500 2000 TL arasında alınabilecek en iyi telefon modellerinden birisi de Samsung Galaxy A2 Core. Telefon ile yüksek sistem gereksinimine ihtiyaç duymayacağınız oyunları rahatlıkla oynayabilirsiniz. Şarj performansının ise oldukça iyi olduğunu tecrübelerimiz ve araştırmalarımız sonucunda görmüş olduk. Yani uzun süren 8-9 saatlik kullanım sonucunda şarj seviyesinin %75 seviyesine geldiğini gördük.

Eğer sosyal medyada gezeyim, internette haberleri okuyayım ve merak ettiklerime bakayım diyorsanız 2000 TL telefon tavsiyesi yazımızdaki sizin için en iyi telefon bu olabilir. Teknik özelliklerine değinelim.

Ekranın büyüklüğü tam olarak 5 inç. Çözünürlüğü ise 540 x 960. Ön kamera ve arka kameranın çözünürlük değerleri ise her ikisi için de 5 MP değerine sahip. RAM kapasitesinin 1 GB olduğu telefon, 16 GB hafızaya sahip.

Kullanıcı yorumlarına baktığımızda da beklentilerini karşıladığını ve birçok kullanıcını memnun ettiğini görüyoruz.

Huawei Y6

1500 2000 tl arasi telefonlar

Huawei marka bir telefonla devam ediyoruz. Özelliklerine baktığımızda fiyatına göre çok iyi bir durumda olduğunu söyleyebiliriz. Öncelikle söylemeliyiz ki on binlerce kişi tarafından alınmış ve 5 üzerinden 4.6 puana sahip bir telefon. Kullanıcı yorumları da gayet yeterli.

Ekran özelliklerini sizlere aktararak incelemeye başlayalım. 6.09 inç büyüklüğünde, HP+ görüntü kalitesine sahip bir telefon. Çözünürlük değerleri ise 1440’a 720 piksel olarak karşımıza çıkıyor. Ekran gövde oranı ise %78.82 değerinde. Bizce ekran değerleri gayet iyi ve yeterli.

Diğer teknik özelliklerine bakacak olursak 2 GB RAM’e ve 32 GB dahili depolama alanına sahip bir telefon. Huawei Y6, Android 9.0 Pie işletim sistemiyle birlikte sizlere ulaşıyor. Ağırlığı 150 gram olan telefon, 8 mm gibi bir derinlik değerine sahip olması sebebiyle oldukça ince. Öte yandan neredeyse hiç çerçeve yok denilebilecek kadar iyi bir ekrana sahip.

Ön ve arkada birer tane olmak üzere iki tane kameraya sahip. Arka kameranın çözünürlüğü 13 mega piksel iken, ön kamera 8 mega piksel çözünürlüğe sahip.

Evet telefonun genel özellikleri bu şekilde. Bizim fikirlerimiz ise bataryasının uzun süre dayandığı ve çabuk bir şekilde şarj olduğu yönünde.

Ekran kalitesi de yine tatmin edici bir düzeyde. Kamerasına değinecek olursak elbette 5-6 bin TL’lik telefonlar ile kıyaslanamaz ama işinizi görecek bir telefon.

Bunu da okuyabilirsiniz!| En İyi Telefon Hangisi?

Xiaomi Redmi 8A

2000 tl telefon tavsiyesi

2000 TL telefon önerileri yazımızın 5. sırasında Xiaomi Redmi 8a bulunuyor. 32 GB dahili depolama alanına sahip telefon, 2 GB RAM’e sahip. Ekran boyutu 6,2 inç ve 720 x 1520 piksel ekran çözünürlüğü mevcut.

Yüksek hız ve performans istiyorsanız beklentlilerinizi karşılayacak 8 çekirdeğe sahip Snapdragon 439 işlemciye sahip. Batarya kapasitesinin ise devasa olduğunu söyleyebiliriz. Tam olarak 5000 m Ah batarya kapasitesine sahip. Bunun yanında hızlı şarj özelliği de bulunuyor.

Ekran özelliklerinden birisi de HD+ görüntü kalitesine sahip, IPS bir ekrana sahip. Tek kamerası bulunan telefon 12 MP çözünürlüğe sahip arka kameraya sahip. Tek kamera ancak, portre modu, hızlı odaklama ve yapay zeka destekli portre modunu da sahip.

Kullanıcı yorumlarına bakacak olursak on binlerce kişi tarafından kullanılan ve çok iyi performans gösteren bir telefon olduğunu görüyoruz. 5 üzerinden 4,7 puan almış bir telefon.

Samsung Galaxy A10s

2000 tl telefon tavsiyesi 2021

Orta ayarlarda birçok oyunu oynayabileceğiniz bir telefon olduğunu söyleyebiliriz. 6,2 inç boyutunda HD+ gürntü kalitesine sahip bir telefon. Dizi, film, video izlerken görüntü kalitesinde bir sorun yaşayacağınızı düşünmüyoruz. Yorumlarda da görebileceğiniz üzere gayet iyi bir telefon. Gövde derinliğine baktığımızda 7,8 mm değerine sahip ince bir telefon. Parmak izi okuyucusu ise telefonun arkasında, işaret parmağınızla dokunabileceğiniz bir yerde bulunuyor.

Kamera olarak ise arkada 2 kamera, önde de 1 kamera olmaz üzere toplamda 3 kamerası mevcut. Ana kamera 18 MP çözünürlüğe ve F 1.8 diyafram değerine sahip. Derinlik kamerası ise 2 MP çözünürlükte.

Pil kapasitesinin ise devesa boyutlarda olduğunu söyleyebiliriz. 4.000 mAh değerinde bir batarya bir günü rahat bir şekilde çıkarmanıza olanak sağlıyor. Öte yandan yüz tanıma özelliği ile telefonunuzun kilidini açabilirsiniz. Bu özelliğin sorunsuz bir şekilde çalıştığını söylemek münkün.

Ağrılığı 168 gr olan telefonun, 32 GB dahili depolama alanı mevcut. RAM kapasitesi ise 2 GB.

Ön kameranın performansı iyiyken gece çekimleri de beklentilerinizi karşılayabilecek düzeyde. 4.5 G kullanılarak yapılan internet bağlantılarının da iyi olduğunu söylemek mümkün. Sosyal medya, Netflix, YouTube, WhatsApp gibi uygulamarı kullanırken sorun yaşamayacağınız bir telefon.

İnceldiğiniz telefonların özellikleri yetersiz geldiyse 2500-3000 TL’ye alınabilecek en iyi telefon modellerine bakabilirsiniz.

Oppo realme 5i

2000 tl en iyi telefon hangisi

2000 TL telefon tavsiyesi listemizin son modeli Oppo realme 5i. Geçtiğimiz senelerde büyük bir reklam kampanyasi ile birlikte çıkan Oppo, telefon konusunda iyi işler ortaya çıkarıyor. 195 gram ağırlığa sahip olan telefon yukarıdaki modellerden biraz daha kalın ve 9.3 mm. Dahili hafızası maksimum 64 GB veri depolamanıza olanak sağlıyor. RAM kapasitesi ise 4 GB.

Ekranının yukarıda bahsettiğimiz modellere göre daha büyük olduğunu söyleyebiliriz. 6.5 inç büyüklüğünde, 720 x 1600 piksel çözünürlüğüe sahip bir ekranı var. Öte yandan ekran panel tipi de IPS.

Yorumlara ve tecrübelerimize dayanarak oyunların orta seviyelerde gayet akıcı bir şekilde çalıştığını, günlük kullanımda ise hiçbir şekilde sorun çıkartmadığını söyleyebiliriz. Kamerasının ise bu fiyat aralığında iyi olduğunu görüyoruz.

Bir telefonda en çok dikkat ettiğiniz nokta batarya ise, 10 üzerinden 10 puan alabilecek bir bataryaya sahip. 2000 TL telefon önerileri yazımızın sonuna geldik!

Evet sevgili 15sey.com okurları sizler için listelediğimiz 2000 TL telefon önerileri yazımızın sonuna geldik. Listemizde 1500 TL, 1600 TL, 1700 TL telefon modellerini de eklemeye çalıştık. Umarız 1500 2000 TL aralığında alınabilecek bir telefon bulmayı başarmışısızdır.


Barış YALÇINKAYA
Merhaba ben Barış, uzun yıllardır internet dünyasında (YouTube, Instagram vs.) içerik üretiyorum. Ayrıca kripto paralar ve yatırım dünyası hakkındada kendimi geliştirmeye, yabancı kaynakları tüketmeye ve insanlara kendi dilimle anlatmak için elimden geleni yapıyorum.