1000 TL Telefon Önerileri 2023 Alabileceğiniz En İyi Modeller


1000 tl telefon önerileri 2021

Telefon fiyatlarının artmasıyla birlikte, geçtiğimiz aylarda aynı fiyata daha iyi telefonlar almak mümkünken artık biraz daha az özelliğe sahip telefonlar tercih ediliyor. Sizlerden gelen e-postalar ve yorumlar ışığında 1000 TL altına alınabilecek en iyi telefonları listelemeye çalıştık. 1000 TL telefon önerileri listemizde birçok telefon bulunuyor.

Ancak sizlere 1000 TL altına telefon alırken dikkat etmeniz gereken, dolandırılmadı ihtimalinizin dahi olduğu birkaç noktadan bahsedeceğim. Öncelikle, 1000 TL’nin altında telefon modelleri bulmak oldukça zorlaştı. Eğer 1000 TL altına telefon alırken yorumlara dikkat edin. Güvenilir olmayan yerlerden almayın. En azından Trendyol gibi e-ticaret sitelerinden alarak hakkınızı arayıp, paranızı alabilirsiniz.

1000 TL’lik Telefonlar ile Neler Yapabilirsiniz?

Dediğimiz gibi bu fiyat aralığındaki telefonların performansı biraz düşük. Yani yeni çıkan modeller arasında 1000 TL’lik telefonlar bulunmuyor. Bu listemizdeki telefonlar ile, günlük haberleri okuyabilirsiniz. Whatsapp’ Twitter, İnstagram gibi sosyal medya platformlarını da takip edebilirsiniz. İşin özü, telefondan yüksek bir beklentiniz yoksa işinizi görür. Amacının, telefonun karşısına alo diyebilmekse alınabilecek modeller.

Ancak bu telefonları oyun oynamak için alıyorsanız, paranızı çöpe atıyorsunuz denilebilir. Oyun oynamak için telefon arıyorsanız 3000 TL telefon önerileri yazımıza bakabilirsiniz.

1000 TL Telefon Önerileri

Evet 1000 TL’ye alınabilecek en iyi telefonları aşağıda bulunan listede bulabilirsiniz. Listeki telefonların özellikleri de, liste sonuna geldikçe artıyor.

1000 TL’ye hangi telefon alınır diyorsanız size cevap verebileceğimiz bir yazı oldu. Keyifli okumalar.

  • 1000 TL ve 1000 TL’nin Altı İçin Telefon Önerileri
    • Samsung Galaxy Grand Prime Plus
    • VESTEL Venüs GO
    • LG K9
    • Reeder P13
    • General Mobile Mobile Gm 5
    • Huawei Y5

Samsung Galaxy Grand Prime Plus

1000 tl telefon önerisi 2021

1000 TL alınabilecek en iyi telefonlardan birisi de Samsung Galaxy Grand Prime Plus. Sadece sosyal medyayla ilgilenip, WhatsApp, İnstagram, Youtube’a bakacaksanız sizler için iyi bir telefon olacaktır. Kullanıcı yorumlarına baktığımızda da telefonun yeterli bir telefon olduğunu görebiliyoruz.

Bu telefonları alan kullanıcıları incelediğimizde genellikle orta yaşlı kullanıcılar için alındığını görüyoruz. Hem basit bir kullanıma sahip hem de özellikleri yeterli.

5 inç boyutunda bir ekranı bulunuyor. Telefonun ağırlığı ise 160 gram. Boyutlarına baktığımızda, 14,4 cm uzunluğu, 7,2 cm genişliği olan bir telefon. Derinliği ise 8,9 mm. Yani oldukça ince bir ekranı var. Şarjına da bir günü çıkarabilecek bir nitelikte. Bizce alınabilir telefon.

Telefonun hafızası ise gayet yeterli. 8 GB’lık bir hafızaya sahip. Yeterli ama kimler için yeterli? Basit uygulamalar kullanıp, günlük işlerinizi telefonunuzla halledecekseniz yeterli.

Daha önce hem kendim hem de aile üyelerim Samsung Galaxy Grand Prime Plus kullandı. Telefon gayet iyi. Sorunsuz çalışıyor, haberleri, YouTube videolarını izleyebilirsiniz.

Ha diyorsanız ki ben kamerasının da iyi olmasını istiyorum. Bu ne yazık ki mümkün değil. Yani eğer daha iyi bir kamera istiyorsanız fiyat aralığını biraz genişletmenizde fayda var.

VESTEL Venüs GO

1000 tl ye alınabilecek en iyi telefon

1000 TL’ye alınabilecek telefonlar listemizin 2. sırasında yerli markamız olan Vestel yer alıyor. 1 GB RAM’e sahip olan bir telefon. Ekran boyutu ise 5 inç değerine sahip. Dahili depolama alanına baktığımızda 8 GB’lık bir alan ile karşılaşıyoruz.

Telefonun boyutlarının iyi olduğunu söylemek mümkün. 14,3 cm uzunluğu, 7,2 cm genişliği ve 8,8 mm inceliğe sahip, gayet yeterli bir telefon. Yazımızın başında da belirttiğimiz gibi sosyal medyayı, WhatsApp’ı ve haberleri takip edip, günlük işlerini halledebileceğiniz bir telefon.

LG K9

1000 tl telefon önerileri

Listemizin 3. sırasında LG marka bir telefon yer alıyor. Bataryasının dayanıklı olduğunu söyleyebiliriz. Tam şarj ve orta süreli bir kullanım ile 24 saat boyunca kullanabileceğiniz bir telefon.

Bu fiyat aralığında yani 1000 TL’ye alınabilecek telefonlar arasında en iyisi diyebiliriz. 16 GB hafızası mevcut. 5 içn genişliğinde de bir ekrana sahip. Kamera beklentilerimizden daha iyi durumda diyebiliriz. Ses çıkışı ise normal. Elbette bu fiyatın üstüne 300-400 TL daha verip daha iyi modeller alınabilir. Sizin tercihiniz.

Günlük işlemleri halledip, haberleri, sosyal medyayı takip etmek için uygun.

Reeder P13

1000 tl'ye alınabilecek en iyi telefon 2021

3 GB RAM’e ve 16 GB hafızaya sahip bir telefon. Performansı gayet iyi. Bu hafıza kapasitesi ve RAM miktarını bu fiyata bulmak zor diyebiliriz. Günlük işleriniz için alıyorsanız, yani haberleri okuyup, Facebook, Whatsapp’a girecekseniz alabileceğiniz bir telefon. Üstelik fiyatı da uygun.

Öte yandan yüksek performans gerektirmeyen oyunlar da oynanabilir. Ha sanmayın ki Pubg vs. oynayabilirsiniz. Candy Crash, bulmaca tarzı oyunlar vs.

6,1 inç genişliğinde gayet büyük bir ekranı var. Listemizdeki en büyük ekrana sahip telefon. Çözünürlük kalitesi de iyi. 1280 piksele, 600 piksel HD görüntü kalitesine sahip.

Batarya da uzun süren kullanımlar için fena sayılmaz. 1 günü rahatça çıkabilirsiniz. Bizce performans ve tasarım olarak iyi bir telefon.

General Mobile Mobile Gm 5

1000 tl telefon önerisi

Bu fiyat aralığında yani 1000 TL civarında alınabilecek en iyi telefonlar arasında yer alıyor. General Mobile genellikle giriş seviyesi ve orta segment için telefon üreten bir marka.

Telefonunuzu, mesajlaşma, konuşma ve basit internet işlemleri için kullandığınızda 3-4 sene sizi götürebileceğini düşünüyoruz. Ekranı, ve ses kalitesi iyi bir telefon.

Boyutları ve ağırlığı çok iyi. 135 gram bir ağırlığa sahip. Uzunluğu 14 cm olan telefonun genişliği ise 7 cm’den biraz daha küçük. Çözünürlüğü ise 1280 x 720 piksel değerlerine sahip. Ekranı 5 inç genişliğinde ve canlı diyebiliriz.

Huawei Y5

1000 tl en iyi telefon

İşte 1000 TL telefon önerileri listemizdeki en iyi telefon. Elbette Huawei çok iyi bir marka. Ancak telefonunuzun biraz daha iyi olmasını istiyorsanız almanız gereken bir telefon. Tabi uzun yıllar boyunca sürekli kullanmak istiyorsanız da tercih edebilirsiniz.

Ekran kalitesi iyi bir telefon. Fiyatı ise gayet uygun. Telefonun artılarından birisi kutusundan ekran koyurucu ile birlikte çıkması diyebiliriz. Ses kalitesi yüksek ve kaliteli.

Ekranı iyi demiştik. Neredeyse bu fiyat aralığında çerçevesiz bir telefon. Tasarımı ve görüntü kalitesi fiyatına göre çok iyi.

16 GB’lık bir hafızası mevcut. Yazımızın başında da belirtmiştik, kullanıcı yorumlarına bakarak da kendimizden emin olduk. Bu fiyat aralığındaki telefonları kullanıcılar genellikle aileleri için alıyorlar. Yani anneleri ve babaları için. Orta yaşlı insanların basit bir şekilde kullanabileceği ve işlerini halledebilecekleri bir telefon.

Batarya kapasitesinin ise iyi olduğunu söylemek mümkün. Orta dereceli telefon kullanımlarında 1 gün boyunca rahatlıkla kullanılabilecek bir telefon.

Kamera performansı da listedeki en yüksek puana sahip. Fakat yine de yüksek fiyatlı telefonlarla karşılaştırılamayacak seviyede. Peki bu telefonla neler yapabilirsiniz? Günlük işler halladilip, internette gezilebilir. YouTube videolarını da rahatça izleyebilirsiniz.

Evet sevgili 15sey.com okurları 1000 TL’ye alınabilecek en iyi telefon hangisi, 1000 TL’ye hangi telefon alınır gibi soruların cevaplarını sizlerle buluşturmaya çalıştık. Daha fazla telefon önerisi için, en iyi telefon hangisi bağlantısına tıklayabilirsiniz.


Barış YALÇINKAYA
Merhaba ben Barış, uzun yıllardır internet dünyasında (YouTube, Instagram vs.) içerik üretiyorum. Ayrıca kripto paralar ve yatırım dünyası hakkındada kendimi geliştirmeye, yabancı kaynakları tüketmeye ve insanlara kendi dilimle anlatmak için elimden geleni yapıyorum.