2000 TL Laptop Önerileri 2023 2000 TL’ye En İyi Laptoplar


2000 tl laptop önerisi

2000 TL Laptop Önerileri

2000 TL laptop önerileri. Laptop fiyatlarının artmasıyla birlikte, kullanıcılar bütçelerini zora sokmayacak laptop modellerini aramaya başladılar. Biz de 15sey.com olarak sizler için 2000 TL en iyi laptop modellerini inceledik. Evet girişimizi yaptık. Peki 2000 TL vererek laptop alırken nelere dikkat etmelisiniz? Sizler için samimi bir yazı hazırladığımızı söyleyebilirim. Bu yazının yazarı olarak, ben de bir tüketiciyim ve sizlerin paranızın karşılığını almasını isterim.

Dikkat etmeniz ve karar verirken bakmanız gereken birkaç nokta var. Öncelikle laptoplar yurt dışından geldiği için fiyatları da dolara bağlı. Bu sebeple laptopların fiyatı bir hayli arttı. Yani 2000 TL’den daha az bir fiyata bir laptop bulabilmeniz zor. Ancak 2000 TL’ye alabileceğiniz laptoplar da işinizi görecektir.

Dikkat Edilmesi Gerekenler

Dediğimiz gibi 2000 TL’ye laptop alırken beklentinizi çok yüksek tutmamalısınız. Yani, uzaktan eğitim için, ödev yapmak için ya da video izlemek için size yardımcı olacaklardır. Ancak oyun oynamak için alırsanız paranızı çöpe atmış olursunuz diyebiliriz. Dikkat etmeniz gereken noktalar şunlar: RAM, işlemci, ekran boyutu, hafıza miktarı. Bunlar önemli noktalardır.

2000 TL vererek alabileceğiniz laptopların RAM miktarı genelde 2 GB civarında. Ve bunun 2000 TL’lik bir laptop için ideal olduğunu söyleyebiliriz. Ekran boyutu kısmında da laptoplar genel olarak 15.6 inç boyutunda ekrana sahiptirler. Ancak listemizdeki laptoplar 11 inç gibi daha küçük ekran boyutuna sahip. Bu da fiyatlarının daha uygun olmasını sağlıyor.

  • 2000 TL Laptop Tavsiyesi
    • Hometech Alfa 450C
    • İXTECH ThinBook
    • Technopc UP102C

Hometech Alfa 450C

2000 tl laptop onerisi

2000 TL laptop tavsiyesi yazımızın ilk sırasında, bu fiyata alabileceğiniz en iyi laptop olan Hometech Alfa yer alıyor. Alabileceğiniz en iyisi dedik çünkü bu özelliklerde, bu fiyata başka laptop yok. Öncelikle bu fiyat aralığında, 4 GB RAM’e sahip bir laptop bulmak imkansız. Öte yandan ekran boyutu da iyi durumda.

Ekran boyutu listemizde bulunan diğer modellerde 11 inç boyutundayken, bu modelde 14.1 inç. Panel tipinin IPS olması ise bir diğer artı. Çünkü IPS paneller renk açısından diğer panellere göre oldukça iyi durumdadır. Çözünürlük ise yine fiyat açısından iyi diyebiliriz. Eğer bütçeniz daha fazla değilse, almanızı tavsiye ederiz.

Peki bu bilgisayar ile neler yapabilirsiniz? Peşin peşin söyleyelim. Kesinlikle oyun oynayabileceğiniz bir laptop değil. Ancak uzaktan eğitim ya da EBA için laptop arıyorsanız tercih edebileceğiniz bir laptop. Müzik dinleyip, dizi ya da film de izleyebileceğiniz bir laptop olduğunu söyleyebiliriz.

Kullanıcı yorumlarından bahsedelim biraz da. Öğretmen ve öğrencilerin tercih ettiği bir laptop. Canlı dersler için de ideal. Yani canlı dersler için ya da uzaktan eğitim için ideal olduğunu söyleyebiliriz. Kullanıcı yorumlarını ve güncel fiyatı gürmek için butona tıklayabilirsiniz. 2000 TL laptop önerileri yazımız devam ediyor.

Bluetooth ÖzelliğiVar
Cihaz Ağırlığı1-2 Kg
Ekran Boyutu14,1 inç
Ekran Panel TipiIPS
İşletim SistemiWindows 10 Home
Max Ekran Çözünürlüğü1366 x 768
Ram (Sistem Belleği)4 GB
RenkGri
WebcamVar

Okuma Önerisi | 4000 TL Laptop Önerileri

İXTECH ThinBook

2000 tl laptop tavsiyesi

Laptopu internette araştırırken karşılaştığımız bazı yorumların oldukça yanıltıcı olduğunu gördük. Arkadaşlar bu laptopla kesinlikle oyun oynayamazsınız. Ancak uzaktan eğitim, canlı ders, dizi, film veya EBA için laptop arıyorsanız tercih edebilirsiniz. Oyun oynayabileceğinizi söyleyen yorumlara kesinlikle inanmayın.

Ekran boyutu küçük, ancak yanınızda taşıyabileceğiniz ve ihtiyaçlarınızı görebilecek bir laptop. Bluetooth özelliği de bulunuyor. Eğer bluetooth kulaklığa sahipseniz, ses konusunda sorun yaşayacağınızı düşünmüyoruz.

Bu fiyat aralığında çok yüksek bir hız beklentisine girmenizin doğru olacağını düşünmüyorum. Ödevleriniz canlı dersleriniz için tercih edebileceğiniz en iyi laptoplardan birisi.

Kullanıcı yorumlarına baktığımızda da, beklentisi çok yüksek olmayan kullanıcıların eğitim ve canlı ders için memnun olduklarını söyleyebiliriz. Bizce bu fiyat aralığında alınabilecek ve işinizi görebilecek laptoplardan bir tanesi. Kullanıcı yorumlarını ve güncel fiyatı gürmek için butona tıklayabilirsiniz.

Bluetooth ÖzelliğiVar
Cihaz Ağırlığı2 kg ve Altı
Ekran Boyutu11,6 inç
Ekran ÖzelliğiFull HD
Ekran Panel TipiIPS
eMMC Kapasitesi32 GB
HDMIVar
İşletim SistemiWindows 10 Home
Kart OkuyucuVar
Max Ekran Çözünürlüğü1920 x 1080
Ram (Sistem Belleği)2 GB
WebcamVar

Okuma Önerisi | 3000 TL Laptop Tavsiyesi

Technopc UP102C

2000 tl en iyi laptop

2000 TL laptop önerileri yazımızın son laptop modeli Technopc marka bir laptop. Eğer bütçeniz varsa yukarıdaki modelleri tercih etmeniz sizin için daha iyi olacaktır. Bu model özellik bakımından iyi durumda ancak ekran boyutu diğer modellere göre çok küçük. Öte yandan EBA için ya da canlı ders için bir laptop arıyorsanız işinizi görebilecek, beklentilerinizi çok yüksek tutmadığınız takdirde sizi mutlu edecek bir laptop.

Ekran10.1 İnç
Çözünürlük800 x 1280 16:09
İşletim SistemiWindows10
RAM4GB
Hafıza64GB
Bluetooth4.0
KameraÖn 2.0MP Arka 2.0MP

Evet değerli okurlarmız. Bu yazımızda 2000 TL laptop önerileri konulu bir yazı ela aldık. Peki neden bu kadar az modele yer verdik? Çünkü 2000 TL’den daha az para vererek alabileceğiniz bir laptop yok. Bu konu bizim de canımızı sıkıyor. Çünkü sizin beklentilerinizi karşılayamamak bizi üzüyor. Dilerseniz yüksek fiyatlı ve kaliteli modeller için Laptop Tavsiyesi yazımızı okuyabilirsiniz.


Barış YALÇINKAYA
Merhaba ben Barış, uzun yıllardır internet dünyasında (YouTube, Instagram vs.) içerik üretiyorum. Ayrıca kripto paralar ve yatırım dünyası hakkındada kendimi geliştirmeye, yabancı kaynakları tüketmeye ve insanlara kendi dilimle anlatmak için elimden geleni yapıyorum.