3000 TL Laptop Önerileri 2023 3000 TL En İyi Laptoplar


3000 tl laptop önerileri en iyi laptop

3000 TL Laptop Önerileri

3000 TL Laptop önerileri. Binlerce kişiye seçimlerinde yardımcı olmanının mutluluğunu yaşayarak ve sizlerden gelen mailler ile birlikte yeni bir yazı yazmak istedik. Bildiğiniz üzere laptopların fiyatı bir hayli arttı. 3000 liranın altında laptop bulmak oldukça zor bir hal alırken biz de 15sey.com olarak sizleri yalnız bırakmak istemedik. E-ticaret sitelerinde satılan ve çok satılan laptopları tek tek, en ince ayrıntısına kadar inceleyerek size bir liste hazırladık. 3000 TL vererek alabileceğiniz en iyi laptop modellerini listemizde bulabilirsiniz.

Laptop alırken karar vermekte zorlanıyorsanız laptop alırken dikkat edilmesi gerekenler rehberimizi de okuyabilirisniz.

Yazımıza giriş yapmadan önce birkaç önemli uyarı yapalım. 3000 TL vererek bir laptop almak istiyorsanız ve oyun oynamak istiyorsanız bu laptoplar sizin için iyi bir seçenek olmayacaktır. Çünkü oyun oynamak için alabileceğiniz laptoplar en az 6-7 bin TL aralığında oluyor. Bu sebeple Gaming Laptop Önerisi yazımızı okumanız sizin için daha iyi olacaktır.

  • 3000 TL Laptop Önerisi
    • Hometech Alfa 800c
    • ASUS X543NA-GQ310
    • Casper Nirvana C350
    • LENOVO V14 Igl N4020
    • ACER Swift 1 Sf114-33

Hometech Alfa 800c

3000 tl laptop önerileri

3000 TL laptop tavsiyesi yazımızın ilk sırasında uygun fiyatıyla ve çok satılması sebebiyle öne çıkan Hometech yer alıyor. Özelliklerine baktığımızda da bu fiyat aralığı için uygun bir laptop olduğunu söyleyebiliriz.

RAM konusunda ideal bir miktar olan 4 GB RAM’e sahip bir laptop. Öte yandan 64 GB’lık depolama alanıyla da günlük işlerinizde, film, dizi ya da müzik indirmek isterseniz yeterli bir depolama alanı sunduğunu söyleyebiliriz. Ekran kısmına değinecek olursak, 14.1 inç ekran boyutuna sahip. Yani küçük bir laptop. Hafif olması da laptop açısından artı bir özellik diyebiliriz.

Okuma Önerisi | 2000 TL Laptop Önerileri

HomeTech Alfa 800C Kullanıcı Yorumları

İnternet üzerinden verilen siparişlerde kullanıcıların genel olarak memnun olduklarını görebiliyoruz. Kullanıcıların beklentileri günlük kullanım olduğu ve uzaktan eğitim olduğu için herkesin beklendisini karşılamış diyebiliriz. MicrosoftWord gibi programları çalıştırırken de hiçbir sorun yaşanmamış. Eğer EBA için ya da uzaktan eğitim için 3000 TL laptop önerisi istiyorsanız sizin için ideal bir laptop diyebiliriz.

Bir diğer yorum ise kargolamanın hızlı bir şekilde gerçekleşmesi üzerine. Kullanıcılar bekletmeden ve sorunsuz bir kargo deneyimi yaşamışlar.

Bluetooth ÖzelliğiVar
Cihaz Ağırlığı2 – 4 kg
Ekran Boyutu14,1 inç
Ekran Panel TipiIPS
eMMC Kapasitesi64 GB
İşletim SistemiWindows 10 Home
Max Ekran Çözünürlüğü1366 x 768
Ram (Sistem Belleği)4 GB
RenkSiyah, Siyah
Şarjlı Kullanım Süresi4 – 6 Saat
WebcamVar

ASUS X543NA-GQ310

3000 tl laptop tavsiyesi

3000 TL civarında bir ücret ödeyerek alabileceğiniz en iyi laptoplardan birisi de ASUS X543NA. Peki ASUS marka bir laptop neden bu fiyata. Ürün freedos olarak geliyor. Peki Freedos ne demek? Yani laptopta Windows gibi herhangi bir işletim sistemi yok. Bunu nasıl çözeceksiniz? Aslında oldukça basit bir yöntemi mevcut. Sahip olduğunuz USB belleklere Windows 10 indirerek laptopa 10 dakika içerisinde Windows kurabilirsiniz. İnternette binlerce kaynak var.

Özelliklerine değinecek olursak 15.6 inç bir ekranı bulunuyor. Laptopların büyük bir kısmı zaten bu boyutlarda. Bu sebepten dolayı ekran boyutu çok iyi diyebiliriz. RAM miktarı ise 4 GB olarak karşımıza çıkıyor. Yazımızın başında da dediğimiz gibi bu fiyat civarlarında bir laptop alacaksanız beklentilerinizi düşük tutmalısınız.

Bilgisayarın en iyi özelliklerinden birisi de SSD’ye sahip olması. Bildiğiniz üzere SSD’ler bilgisayarların oldukça hızlı bir şekilde çalışmasına olanak sağlıyor. Bu sebeple en iyi seçeneklerden birisi.

Peki bu bilgisayar ile neler yapabilirsiniz? EBA için ya da uzaktan eğitime canlı bir şekilde katılmak için bir laptop arıyorsanız tercih edebileceğiniz bir model. YouTube, Netflix, Amazon Prime gibi platformlarda dilediğiniz gibi dizi, film izleyip müzik de dinleyebilirsiniz.

Bluetooth ÖzelliğiVar
Cihaz Ağırlığı2 kg ve Altı
Ekran Boyutu15,6 inç
Ekran Panel TipiTN
HDMIVar
Max Ekran Çözünürlüğü1366 x 768
Ram (Sistem Belleği)4 GB
SSD Kapasitesi256 GB
WebcamVar

İlginizi Çekebilir | Fiyat Performans Laptop Önerileri

Casper Nirvana C350.5000-4c00x

3000 tl laptop tavsiyeleri

3000 TL laptop tavsiyesi listemizin 3. sırasında Casper marka bir laptop bulunuyor. Bizce özellikleri ve performansı bakımından beklentilerinizi karşılayacak durumdu. Elbette beklentileriniz günlük işler, dizi ve film izleme, uzaktan eğitimse sorunsuz bir laptop olduğunu söyleyebiliriz.

Çözünürlük kalitesi de yine bu fiyat aralığında sizleri memnun edecek düzeyde. 4 GB RAM’e sahip laptop, 120 GB SSD’ye sahip. SSD’ye sahip olması bizce çok iyi. Çünkü bu fiyat aralığındaki laptopların işlemcilerinden yüksek bir performans beklemek mümkün olmuyor. Ancak bilgisayarınızı olabilecek en hızlı şekilde kullanabileceğinizden emin olabilirsiniz.

Değinmemiz gereken diğer bir nokta ise herhangi bir işletim sistemine sahip olmadan gelmesi. Bu bizce fiyat açısından daha iyi. Neden diye soracak olursanız, Windows yüklü bir şekilde gelen laptopların fiyatı 500-600 TL daha fazla oluyor. Böyle gelmesi sebebiyle de internette bulabileceğiniz videolar aracılığıyla 10 dakika içerisinde işletim sistemini kendiniz yükleyebilirsiniz.

Kullanıcı yorumlarına baktığımızda da beklentileri karşıladığını ve güvenli bir şekilde insanların eline ulaştığını görüyoruz.

Bluetooth ÖzelliğiVar
Cihaz Ağırlığı2 kg ve Altı
Ekran Boyutu14 inç
HDMIVar
İşlemciIntel Celeron N4000
İşletim SistemiYok (Free Dos)
Max Ekran Çözünürlüğü1366 x 768
Ram (Sistem Belleği)4 GB DDR4
RenkGri, Gümüş
SSD Kapasitesi120 GB
WebcamVar

LENOVO V14 Igl N4020

en iyi laptop 3000 tl

Yazımızın başında da değindiğimiz gibi bu fiyat aralığındaki laptopların sadece markaları değişiyor. Geri kalan özelliklerinin aynı olduğunu söyleyebiliriz.

Yukarıda bulunan laptoplarda da gördüğünüz üzere, bu laptopta da 4 GB RAM bulunuyor. 14 inç boyutunda bir ekrana sahip olması sebebiyle de hem küçük hem de taşırken sorun yaşamayacağınız bir laptop.

Sunumlarınız, ödevleriniz için ya da dizi ve film izlemek için kullanabileceğiniz bir laptop. Beklentileriniz bu şekildeyse sizin için iyi bir çözüm olacaktır. HDMI çıkışı da bulunan laptop, 125 GB SSD’ye sahip.

Bluetooth ÖzelliğiVar
Cihaz Ağırlığı2 – 4 kg
Ekran Boyutu14 inç
Ekran KartıIntel UHD Graphics 620
HDD HızıBelirtilmemiş
HDMIVar
İşlemci Intel CeleronN4020
İşletim SistemiYok (Free Dos)
Max Ekran Çözünürlüğü1366 x 768
Ram (Sistem Belleği)DDR4 4 GB
SSD Kapasitesi128 GB
Şarjlı Kullanım Süresi4 – 6 Saat
WebcamVar

Okuma Önerisi | 5000 TL Laptop Önerileri

ACER Swift 1 Sf114-33

laptop onerileri 3000 tl

3000 TL laptop önerileri yazımıza ACER marka bir laptop ile devam ediyoruz. Ancak bu laptop 3500 TL laptop önerilerine sınıfına giriyor. Çünkü bu aralıkta daha fazla, güvenilir laptop bulamadık.

3000, 3500 TL aralığında fiyat performans oranına sahip bir laptop arıyorsanız, alabileceğiniz bir laptop. 14 inç ekran boyutuna sahip ve oldukça hafif bir laptop. 1,3 kg bir ağırlığa sahip. Laptopun paneli ise IPS panel. Bu şu anlama geliyor, laptop ekranı parlama yapmıyor ve renkleri size olabildiğince iyi bir şekilde yansıtıyor.

Ekran çözünürlük değeri de 3000 TL laptop önerileri listemizdeki en iyi laptoplardan biri olmasını sağlıyor. 1920 x 1080 piksellik bir çözünürlüğü bulunuyor.

Alacağınız laptopun parmak izi okuyucusuna sahip olması sizin için önemliyse, bu özelliğe de sahip olduğunu söyleyebiliriz. 3000 TL’ye alınabilecek en iyi laptop modelinin bu olduğunu düşünüyoruz.

Cihaz Ağırlığı1,30 kg
Ekran Boyutu14 inç
Ekran KartıIntel UHD Graphics 600
Ekran Panel TipiIPS
HDMIVar
İşlemciIntel Celeron N4000
İşletim SistemiYok (Free Dos)
Max Ekran Çözünürlüğü1920 x 1080
Parmak İzi OkuyucuVar
Ram (Sistem Belleği)4 GB DDR4
SSD Kapasitesi128 GB
WebcamVar

Evet sevgili okuyucularımız sizler için hazırladığımız 3000 TL laptop önerileri yazımızın sonuna geldik. Daha fazla laptop modeli için Laptop kategorisini ziyaret edebilirsiniz.


Barış YALÇINKAYA
Merhaba ben Barış, uzun yıllardır internet dünyasında (YouTube, Instagram vs.) içerik üretiyorum. Ayrıca kripto paralar ve yatırım dünyası hakkındada kendimi geliştirmeye, yabancı kaynakları tüketmeye ve insanlara kendi dilimle anlatmak için elimden geleni yapıyorum.